2009. január 12., hétfő

Én is kaptam!

Néhány perce nagy megtiszteltetés ért, Anice-től baráti ölelést kaptam, melyet ezúton is nagyon köszönök.



"Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Elég rövid ideje vagyok tagje ennek a csodavilágnak, és máris barátokra leltem. Nagyon örülök neki!
Ez a blogvilág maga a "csuda". Mindenféle személyes ismeretség nélkül, csupán kétkezi alkotásaink által találkozunk lelki- és alkotótársakkal. Nagy szó ez ebben a mai rohanó világban. Szinte minden nap jut idő a kreatív társakra, sokszor órákat el tudok nézelődni köztetek! Szívemhez különösen közel állnak a kötős lányok, de szoktam barangolni más tevékenységet űzők oldalain is. Csodás alkotásokat lehet látni, melyek mind-mind nyilván tükrözik alkotójuk személyiségét, egy darabkát belőlük. Így ismeretlenül is vannak elképzeléseim néhány társamról, hogy milyen lehet ő, milyen a környezete, és mi az érdeklődési köre. Nagyon szeretem, hogy a kreatívkodáson túl néha-néha megvillannak egyéb gondolatok, akár csak úgy a világról, filmekről, könyvekről. És persze ezeket a gondolatokat lehet tovább szőni mail-eken keresztül. És a kis csemeték fotóiról nem is beszélek! Elbűvölő mindegyik! Nos, e rövid idő alatt úgy érzem, barátság van készülőben (vagy már ki is alakult?) Mónikával és Anicével. Jaj-ja, a varrógép nagy mesternőjét, Naomit ki ne felejtsem a sorból. Ő különösen nagy csoda a számomra. Tündéri, elbűvölő, imádon olvasni a sorait, alkotásainak nézegetésével pedig nem lehet betelni. Továbbá van szerencsém néhány darabját élőben is nézegetni.

Baráti ölelésem tehát Anice-é, Moncsi-é és Naomi-é.

4 megjegyzés:

Naomi írta...

Nagyon köszönöm, hogy barátodnak fogadtál! Örül a szívem-lelkem!!! :o)
Kívánom, hogy sokáig...sokáig...sokáig tartson ez a barátság!!!

Puszi és ölelés: Noémi

Moncsi írta...

Gyöngyi, drága!

Igazán jól esik, hogy rám is gondoltál. Olyan meghatóan szólottál, hogy egy nap alatt már másodszor érzékenyülök el, és éppen emiatt a barátság miatt. Tegnap, mikor kibontottam Judit csomagját, akkor is ezt éreztem. Köszönöm! NAGY ÖLELÉS!

Anice kötős blogja írta...

Minden jót a mai napra is !

nöné írta...

Lesz, köszike! Már kimérgelődtem magam. Megjöttek a fonalak, majd képek később, ha jók lesznek a fényviszonyok. Irtó vékonyka, hamar leszalad a tűről egy pici hirtelen mozdulattól is, onnnantól kezdve megette a fene a csipkemintát!

Neked kevésbé mérgelődőset kívánok!