2009. november 17., kedd

Míg el nem feledem...

gyorsan közzéteszem, hogy Mankától díjat kaptam. Történt ugyanis még a nyáron, a hatalmas kánikulában, hogy Kriszta volt oly kedves, és egy hűsítő limonádéval ajándékozott meg, és én azt nem adtam tovább a kánikulától szenvedő többi Kreatívkának. Szégyenlem magam, mert el nem felejtettem, csak... roppant lusta voltam. Kriszta, meg tudsz bocsátani?

Manka kedves, nagyon szépen köszönöm! Úgy istenigazából nem tudom, ez a díj mit jelent, de örülök, főleg annak, ahogyan Manka azt a bejegyzésében nekem szánta:o) És... megint jön az én bajom, ugyan kinek is adjam tovább? Hisz nagyon-nagyon sokan vagytok, akik díjra érdemesek, ez a szép számú kis család minden egyes tagja imádnivaló!
Mivel Manka egy emberkének adta tovább, így én is így teszek, a jelöltem pedig egy olyan emberke, akinek a blogját nagyon szeretem, bár nem mindegy, melyik gépünkről és melyik böngészővel olvasom, csodaszépen alkot, és még mindig képezi magát, hogy szebbeket alkothasson. Ő pedig nem más, mint Abile. Fogadd szeretettel!

Más: tegnap csodaszép dolgokat hozott nekem a postás. Kíváncsiságotok sajnos egész karácsonyig csigázni vagyok kénytelen, mert ajándékok lesznek, és MOST juszt is titoktartó leszek:o)

4 megjegyzés:

Abile írta...

Nagyon kedves Tőled... igazán köszönöm! Drága vagy!! :o)

Kriszta írta...

Igazán nincs mit megbocsájtanom, sokszor én is rettenet lusta vagyok!!! :)))

Timici írta...

gratulálok a díjhoz!
és tuti kilukad az oldalam karácsonyig, mert olyan kis kíváncsi vagyok:O))) csak tudnám a fiaim honnan örökölték;o

Csipcsilla írta...

Kukk be hozzám!
:-)
Kitartó vagy:-))!