2009. december 15., kedd

Elmaradásaim és ajándékom

Először is azzal kezdem mondandómat, hogy tegnap késő este nagy örömben részesültem. Az úgy történt, hogy a postás néni aláírós küldeményeket is hozott hozzánk, ilyenkor a műhelyben az egyik dolgozónk a megbízott személy. A postát Férjuram irodájába szokta betenni, arra én ritkán járok (kapok is érte eleget:o) A Drágám tegnap bevásárolni volt, későn jött haza. Dícséretem mellett dorgálást is kapott, amiért nem darált mákot vett:o) Ha már van olyan is, mi a fenének kínlódjak a másikkal, nem igaz? Erre Ő: "Na, akkor most nem kapod meg ezt a borítékot, amit az asztalomon találtam", és közben vigyorgott. Gyanította, hogy valamiféle kézimunkás dolog van benne, és ilyenkor kifejezetten imádja szívni a véremet:o) Aztán gyorsan kikaptam a kezéből, és azonnal a feladót megnézve az én drága multiplay-os barátném nevével találkoztam össze. Gyors borítéktépés, és ezt a kis csodaságot találtam benne. A szívem nagyot dobbant, mert gyanítottam ám, hogy mi a manócska lehető ő. Igen-igen, ez egy kötő- és horgolótű tartó, csodaszép kivitelben.

Láttam én már hasonlókat néhány kreatívkánál, alaposan meg is nézegettem őket, és elterveztem, hogy mihelyst felmelegítem barátságomat a varrógépemmel, egy ilyesmivel meglepem magam. Babookámat nem terhelem a magam nyűgével, van most neki éppen elég baja, megkezdődött a vizsgaidőszak. Amint nézegettem ezt a kis gyönyörűséget, mondogattam is magamban, hogy az én öregecske Lucnik varrógépen barátsága még várat egy kissé magára:o)



Itt jön az egyik tartozásom: igaz, engedélyt nem kértem Barátnémtól a fotó bemutatására, de azt hiszem, nem fog megharagudni, ha eldicsekszem az ötletességével és a csodaszép, jópofa befejezéssel. A mikus mamuszka méltó befejezést kapott. Nézzétek azokat a huncut, már-már kissé illuminált állapotot tükröző szemeket! Nekem roppantul tetszik. Nektek is?



Lánykáimnak is készítettem egy-egy mamuszkát, viszont az én ötletességem korlátokba ütközik, tőlem csupán ennyire futotta. Még ezer szerencse, hogy van önkritikám, és a Móniét nem ilyetén módon fejeztem be:o) Azért a Lánykáimnak tetszett, Baboo meg is jegyezte, hogy "Bíztam benne, nekünk is csinálsz ilyet." Azért olyan nyominger az orra része, mert nemezeltem a drágát, és a pihe-puha merino ilyen alakzatot vett fel a forró víz hatására.


Másik elmaradásom: ezt a szépséges, szorgos kezeknek járó díjat kaptam Macustól. Nagyon köszönön, aranyos vagy, hogy gondoltál rám is. Ahogy szörfölgetek nap mint nap, látom ám, hogy ez a díjacska lassan-lassan körbeér, így konkrétan nem nevezek senkit meg, akinek tetszik, vigye, igazán szívből adom!


Ez a díjacska viszont még friss és meleg, tegnap kaptam Krisztától. Igazán nagyon kedves Tőled, köszönöm szépen!



Ezzel a díjjal viszont elég sok tennivaló van, így most nem tudom befejezni a feladatot. Remélem, Kriszta, nem haragszol meg, ha néhány nappal később teljesítem a feltételeket. A gépem is elég vacak, lassú, műteni lehetne egy-egy feladatvégrehajtás közben, illetve már hasonló játékban vettem részt, írtam magamról 7 dolgot, tehát át kell gondolnom, miféle 7 új dolgot tudnék megosztani Veletek!

Szép napot Mindenkinek!

9 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nem, nem haragszom :)))))
Nagyon aranyosak a mamuszok, és a tűtartód is nagyon jó, használd egészséggel :)

Névtelen írta...

Nagyon tetszenek a mamuszok!Nem is nyominger!! Tök jó ! :))
Az ajándék is klassz!

Melinda írta...

Az ajándékod csodaklassz és hát megérdemled, ez van!;D
A mamuszok nagyon helyesek lettek és az új sem nyomi!!!

Macus írta...

Szerintem szuperek a mamuszok!!!Az ajándékod is tetszik.
Macus

Abile írta...

Nagyon szép ajándékot kaptál! :o) És ezek a mamuszok... :o))) annyira jópofa, vidám!

Unknown írta...

Köszönöm ezt az édes hozzászólást!!
Boldog vagyok hogy örömöt tudtam szerezni neked!!Használd egészséggel és hát lehet hogy egy kicsit nagyobb jobb lett volna ,na de majd a Tied nagyobb lesz!
Illuminált szemeket küldök ha akarod!!::)

Amanda írta...

Szédítőek ezek a mamuszok, mindnek megvan a maga bája, és a tiéd sem nyomi!
Praktikus és szép ajándékot kaptál, használd egészséggel... és persze jó sokat!

nöné írta...

Köszönöm szépen mindannyiótoknak a kedves és dícsérő szavakat!
Mónikám, légy nyugodt, a tűtartó mérete megfelelő. Elég sok kötőtűm van, azonban sokan jelenleg műszakot teljesítenek, ezért ilyen foghíjas még a tartóka:o)

Az illuminált szemecskéket köszönöm, de azt gondolom, hogy a Te mamuszkáidon vannak méltó helyen, ettől egyediek, míg az enyémek maradjanak csak így, ilyen nönésen:o)

Timici írta...

hogy milyen jó Neked és a tűidnek;o)
a mamuszkák édesek:o)))