2009. május 7., csütörtök

A komód és a fonalak

Ma teljesült a legfrissebb álmom, megkaptam végre a fonalaim tárolására szolgáló rattan komódot. Szerelmese vagyok ezeknek a bútoroknak, nagyon sokat nézelődök itt. Már személyesen is jártam a boltban, egy szennyestartóval "boldogítottam" Baboot szegedi otthonában. Régebb óta boldog tulajdonosa lehetnék eme darabnak, csak az én kis Zsókámmal (Peugeot 206) nem tudtam volna hazaszállítmányozni, így Férjuramra kellett várnom türelmesen, amíg a kisbusszal a bolt felé vetődik. Méreteit tekintve nem egy oltári nagy darab, csupán 95x80x30 cm, 3 hosszú és 2 rövid fiókból áll, épp ezért az összes fonalamnak nem tud lakhelyéül szolgálni. Azért a legbecsesebb kincseimet el tudtam benne raktározni. A tetején méltó helyre került a Moncsi barátnémtól kapott egyik csodaszép horgolmány, valamint a Leánykáimtól kapott apróságok.






























15 megjegyzés:

Naomi írta...

Hűűűhaaa!!! Nagyon boldog lehetsz! Gyönyörűséges komód!...és milyen rend van benne?! :o))

Amaranta írta...

Tényleg nagyon szép a komód! Minden vágyad így teljesüljön. HA várni is kell rá, de meglegyen!

Melinda írta...

Nagyon szép komód! Szívesen elmatatnék benne...;D

Névtelen írta...

A héten kaptam én is tolnai fonalakat. Egész héten lelkiismeretfurdalásom volt, de látom valaki még nálam is nagyobb hörcsög! :DDD
Szuper a komód meg a fonalak :)

Névtelen írta...

Tyuha, mennyi fonal!!! Nagyon klassz a komòd, èn is imàdom az ilyen bùtorokat!

Christine írta...

Nagyon szep a komodod! Elgondolkodtam, milyen jo is lenne egy ilyen, de jobban belegondolva en meg nem vagyok ezen a fonalszinten:)

Kriszta írta...

Na most irigykedem ám rendesen, nekem is gyengéim az ilyen stílusú bútorok :D És ez a rengeteg szebbnél szebb fonal.... hmmmmm, gyönyörű :)

Moncsi írta...

Köszönöm, hogy ott "lehetek", nekem egy új szoba kéne, hogy legyen hely több szekrénynek. :))

Névtelen írta...

Szívmelengető érzés, egy helyen, ráadásul milyen szuper helyen tudni a kincseidet. És máris tele van! :)A komód pedig úgy illik bele a környezetébe, mintha mindig is ott állt volna. Használd egészséggel!

Abile írta...

Óh, jóságos gyapjúzokni! Ennyi rengeteg fonal! :o) Nagyon szép ez a komód, tényleg jól mutat nálatok!

Jucus írta...

Nagyon szép kis komódod van, imádom a rattan bútorokat és is, olyan barátságos tőlük a lakás (nekem még egy sincs:o)))

ritarenata írta...

fincsi fonalak fincsi uj otthona.
sok örömet még vele/velük.
szia,
ri

nöné írta...

Nagyon aranyosak vagytok Kislányok, köszönöm szépen a komódot illető dícsérő szavakat!
Fonalkészlet: Hm, van még máshol is, mert már ők nem fértek ide el. De ők inkább már kis maradékocskák, régiek, van köztük kb. 20 éves is.
Igen, illenek ezek a bútorkák a lakásunkba, mert a falak és a mennyezet nálunk csupa-csupa lambéria. Rajtunk egy festő sem gazdagszik meg! Van még egy 4 fiókos keskenykém az előszobában sapkáknak, kesztyúknek, és egy a fürdőben (volt kollegáim búcsúajándéka tavaly nyárról) fehérneműimnek, törölközőknek. Még egy szennyestartóra fáj a fogam, csak azt Férjuram elfelejtette, mert, mint mondta: "annak a fotóját nem nyomtattad ki." Megjegyzem, ki nem állja ezeket a bútorokat, nem is tudom, hogyan vitte rá a lélek, hogy megvegye:o) Mondja is mindig, ha vesz valamit: "Megérdemled te ezt? Mindig csak kötöl, újabban meg horgolsz, és a kert?" :o)))

Anice kötős blogja írta...

Veled együtt örülök az új bútornak!
Bizony az én férjem is hasonlóan gondolkodik, azzal a különbséggel, hogy nekem nincs rattan csak mindig a takarítást emlegeti.

Gabella írta...

Tényleg tök jó a "fonaltárolód"! Én is szeretnék valami hasonlót, de nekem szerintem egy ekkora komód kevés lenne... Nem merek már fonalat venni... :)