2009. november 6., péntek

Bogyeszos pulcsi és díj

Tanácsot jöttem kérni, ezért hányavetin összetűztem a készülő pulcsit. A leírás nem tartalmaz olyasmit, hogy a hátulja eltérő lenne az elejétől, tehát ott is bogyeszolni kell. De kérdezem én Tőletek, szakavatott és jó ízléssel megáldott emberkéktől, hogyan fog vajon mutatni a hátulján középen az a csavartas bogyeszos csík? Az én szerény véleményem szerint - bár kissé ízlésficamult szoktam lenni - elég hülyén nézne ki. Én szívem szerint a hátulját végig fordítottal kötném. És Ti?

Ismét díjazunk, ami nagyon kedves, ugyanakkor lelkiismeretfurdalást okozó gesztus (legalábbis nekem). Két kedves Barátnémtől is kaptam ezt a szép kis díjat, Krisztától és Timicitől. Nagyon szépen köszönöm! És amiért lelkiismeretfurdalást okoz, és le akartam írni, Timikénél szinte szó szerint olvasható. "Innye", de egy rugóra jár az agyunk:o) Azért van kedvenceim bloglistája, és vagyok jó néhány blog rendszeres olvasója, mert őket szeretem betűstől-fotóstól együtt. Nagyon remélem, nem fogtok rám megharagudni, amiért most nem jelölök senkit (bízom benne, hogy a lánc nem szakad meg miattam), hanem adom Mindannyiuknak. További két dolog tart még vissza a jelöléstől: most nincs sok időm, ugyanis az elmúlt néhány napban "budi" lett a lakás, mert annyit kötöttem-horgoltam, illetve annyira vacak a gépem, hogy délig sem végeznék a blogmegnyitásokkal, címsorkijelöléssel, bemásolással:o(

Mégegyszer köszönöm szépen, és naaaagyon szeretlek Benneteket!

10 megjegyzés:

Macus írta...

Mivel utálok csak simát vagy csak fordítottat kötni, én általában a hátán is mintát kötök. Komolyan hamarabb elkészülök egy csavart mintás hátuljával, mint egy simával kötöttel.
Macus

nöné írta...

Én is utálom, meg ha több minta lenne, nemcsak a közepén futni, a kérdésem nem lenne kérdés. Csakhát ott egymagában egy függőeleges bogyeszcsík a hátán...

Kriszta írta...

Na igen, de a bogyeszcsík mellett is van egy kis ez+az még :) Én is mintásan kötném a hátát, főként, mert én is gyorsabban haladnék vele :) Esetleg kérdezd meg a jövendőbeli tulajdonost, hogy neki hogyan tetszene, merthát ahány ház..... és én is naaaagyon szeretlek :))))

Christine írta...

Én is mintásan kötném, rizzsel, csavarttal, fordítottal együtt. Vagy pedig rizzsel az egészet (ha jól látom, hogy rizs van a két szélén. Vagy azt hívod bogyesznak?:)

Abile írta...

Mi is szeretünk Téged! :o))
Én biztosan simán kötném a hátát... mert gyorsabban haladnék vele :o)))

Timici írta...

én simán kötném a hátát, bogyesz és minden sallang nélkül:o)
puszi Neked!

Névtelen írta...

En meg egèsz dèlutàn ezen gondolkodtam, ès vègul erre a megoldàsra jutottam: a modell negyven kilò vasàgyastòl, neki jòl àll minden bogyesz, mèg erositi is. Ez nem biztos, hogy jòl àllna egy normàlis testalkatùnak. De a pulòvernek jòt tenne, ha hàtul is mintàs lenne. Szerintem. Ugyhogy a viselojèn àlljon a dontès, akar-e bogyeszt, vagy nem.
Mi is imàdunk Tèged, nagyon-nagyon!!! Csak ìgy, kiràlyi tobbesben. :-)

nöné írta...

Kislányok, tüneményesek vagytok Mindannyian! Köszönöm az együttgondolkodást!
Emileztem Babookámnak, megnézi majd Kriszta ma este, és hamarosan választ is kapok.

Naomi írta...

Hogy milyenre kötsd a hátát, arra nem tudok Neked érdemleges választ adni, mert nagyon gyerekcipőben járok még ezen a téren...de nagyon-nagyon szeretlek blogostól mindenestől!!!!! :o)))

Melinda írta...

Először is: a pulcsi nagyon szépen alakul!:) Másodszor: én a hátát rizzsel kötném.

A díjakról egy véleményen vagyunk. Számomra mindig nagyon megtisztelő és nagy öröm, ha kapok egyet, de a kiosztásával én is mindig bajban vagyok...:S