2010. március 23., kedd

Segítséget szeretnék kérni!

Egy nagyon kedves barátnőm keresett meg azzal, hogy segítsek neki fonalügyben. Ó, gondoltam, ez nekem nem lehet probléma:o) Aztán amikor megláttam a kis mintát, mindjárt lekettyentem. Ez a fonal ugyanis a Lidl-ből való, ez év januárjában volt akciós, Ő legalábbis akkor vette. Papírja nincs, mert odaadta egy ismerősének, hogy keresgéljen.
Gondolom, akril, arany szál van rásodorva, és a színe olyan sötéttégla. A fotó nem adja vissza igazán. Valaki nem spájzolt be véletlenül belőle, és aztán mégsem dolgozta fel?
Egy csodálatosan szép horgolt takaró készült 2 kg-ból, de egy kicsit elszámolta magát, így még szüksége lenne a széle körbedolgozásához hmmm... sokra, akármennyire, kb. 80 dkg-ra. De ha nincs annyi, nem baj. Én felajánlottam a kicsit világosabb, de szintén téglaszínű zoknifonalamat, de sajnos az elég kevéske. Ha valaki tud segíteni, várom a jelentkezését.
Más: Kaptam én egy szép szál virágot Macusomtól, amit itt így utólag is nagyon szépen köszönök!
Aki erre jár, fogja és vigye, jó szívvel adom tovább!
Kriszta barátném is meglepett egy újabb díjjal. Neki is nagyon szépen köszönöm. Bár most kapkodok, de ha jól emlékszem, csupán csak továbbítanom kell!

Ha nem haragszol meg Kriszta, ezt most szintén "fogja-vigye" módszerrel tenném, mert a gépem már megint vacakol. Pedig esküszöm, a múlt héten letakarítottam egy csomó bugyutaságot róla. Biztosan velem együtt öregszik:o)

5 megjegyzés:

Maria írta...

Hát ilyen fonalam az sajnos, nincs, de ha ráérsz, légyszíves, nézz be hozzám a blogspotra. Ha oké, holnap már utazhat.

peony írta...

Hmm, emlékszem a fonalra, láttam én is a Lidl-ben... de nem vettem. sorry.

Ilona írta...

Nekem sincs ebből a fonalból, de az index kézimunkás topikjain is meg lehetne kérdezni, hátha van valakinek belőle.

Kriszta írta...

Jaj dehogy haragszom :)))
Fonalügyben sajnos nem segíthetek én sem :(

Unknown írta...

Nekem a drapp van ha gondolod!
Safi Mónika