2008. december 11., csütörtök

Hógolyó


Hógolyót kaptam Leánykámtól, hát lássunk rólam néhány dolgot:


1) Horoszkópod: Rák. Nem igazán foglalkoztat a horoszkóp, ezért most néztem utána a Rákra jellemző tulajdonságoknak. Van bennük igazság a személyemet illetően, pl. szeretem, ha a férfi a kezdeményező; határozott társra van szükségem; félek a kudarcoktól; a házi tűzhely védelmezője vagyok; nem szeretek elmenni otthonról; nem vagyok fukar, de megfontoltam költöm a pénzt; jó anya vagyok (szerintem); ha szükséges, nagyon aktív tudok lenni; hangulatom gyakran változik.

2) Egyéb esemény azon a napon, amikor születtél: nem tudom, még nem igazán voltam magamnál, elég volt megszületnem.

3) Ha nyernél a lottón: Mivel nem lottózom, nem is gondoltam bele, hogy mi lenne, ha...

4) Rossz szokás, de nem nagyon tudsz megszabadulni tőle: ha rossz kedvem van, valamelyik családtagomba biztosan belekötök, hogy ezt "miért így...", vagy "miért nem..., továbbá dohányzom. Bár, ha nagyon akarnám, meg tudnék ettől a rossz szokásomtól szabadulni. Csak...

5) Ha web böngésző: csakis a Google

6) Ha koffein: évtizedek óta napi 3-4, mostanában általában 2, az is 3in1-es

7) Színeid ruhában: a pasztel színeket kedvelem.

8) Most mi van rajtad: világoskék farmernadrág, szürke-rózsaszín csíkos pulóver.

9) A legutóbbi könyv, amit kiolvastál: Dr. Lenkei Gábor: Méltósággal megszületni és szülni. Ajánlom mindenkinek, annak is, aki már túl van ezen a csodálatos eseményen, és annak is, aki még ezután tervezi.

10) Ha háziállat: kutya, macska, tengerimalac

11) Ami soha nem választanál háziállatnak: aminek nincs lába.

12) Amit a legjobban szeretek magamban: Hm... Nem is tudom most így hirtelen.

13) Tíz év múlva ilyenkor hol látod magad: Boldog nagymamaként Bocskaikertben terelgetem a kisunoká(i)mat, és fonalhegyek közepette gyártom a szebbnél szebb csipkekendőket.

14) A legutóbbi nagyon jó élményed: a férjem befejezte a méregtelenítő programot, megszabadult minden csúnyaságtól, ami a szervezetében összegyűlt 45 év alatt. (Sajnos én még nem, úgyhogy egyedül kell még néhány napig járnom).



Úgy gondolom, röviden ennyit rólam.

Váasztottaim: ercsu27 és horanna

3 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Jó, hogy az emberek többet is meg mernek mutatni magukból úgy általában.Tetszik, hogy a házi tűzhely örzője vagy, magam elé képzeltelek az ókori istennő, Héraként, amint a gulyáslevest kevered.

nöné írta...

Ez nagggyon jó volt!

Naomi írta...

Nagyon boldog, békés, áldott Ünnepet kívánok!