2008. december 2., kedd

Bánatos vagyok!

Jesszusom, ahogy ránéztem az időmérőre, elkapott a bánat érzése. Nagyon rövid az idő a szeretett ünnepig! És én még semmivel nem vagyok kész!!! Csak ide kapok, oda kapok, ez is félig, az meg még sehogy sem, csak a fejemben. Vészesen telnek a napok. Egyszerűen nincs időm alkotni, néha pár perc, de szó szerint, lopott idő a kötésre. És még csak egy hét telt el a méregtelenítésből. Borzasztó hosszú idő alkotás nélkül, minden délután fél 3-tól este 9-ig csak izzadás, vízivás, zuhany és pisilés. Még legalább egy hét, ha minden jól megy. A háztartásom is szalad, most hónap elején sok az adminisztráció, ügyintézés, állandóan jövök-megyek délelőttönként, aztán gyors főzés, szendvicskészítés, zöldségaprítás, táskapakolás, és már el is érkezett a fél 3, az indulás ideje. Este 9-kor beesés a lakásajtón, mosógép indul, Gyöngyike bevágja magát a kanapéra, köt 2 sort, és már majd elalszik. Hogy lesz ebből ajándékhalom? Remélem, terveim legalább 50 %-a azért megvalósul. Ma reggel nagyon meghatódtam, amikor elolvastam Leánykám bejegyzését, és sokkal jobb kedvem kerekedett. Örülök, hogy Ő örül, és örülök, hogy kedves blogos Barátnénk boldogságot csempészett a monoton hétköznapokba! Köszönöm Neked, drága Noémi!

7 megjegyzés:

Anice kötős blogja írta...

Kitartást a méregtelenítéshez, biztos sokat profitálsz majd belőle és megújult energiával folytatod a kézimunkálkodásokat. Nahát te meg babooo , anya -lánya?

nöné írta...

Köszönöm, Anice! Már nagyon várom a végét! Bizony-bizony, Ő az én ügyes-okos Kicsilányom.

Naomi írta...

Fel a fejjel, Nöné! Semmi ok az izgalomra, aggodalomra! Van még 23 napunk arra, hogy szépségeket alkothatssunk! Engem is néha elkap a pánik, de aztán próbálom túltenni magam a kétségbeesésen és újúlt erővel belevetem magam a varrásba, ami boldogság... Folyton túlvállalom magam, Apa figyelmeztetett is, hogy nehogy dec.23-án este 10 órakor még zakatoljon a varrógép! Megfogadtam, hogy idén másképp lesz! :o)

A méregtelenítéshez pedig sok-sok kitartást kívánok!!! :o)

nöné írta...

Köszönöm Noémi!

Névtelen írta...

Gondolom, mind így vagyunk ezzel, akik szeretnénk több saját alkotást ajándékozni. Úgy tűnik, mintha a napok telnének, az ajándékok száma meg nem növekszik. Pedig van még idő! Nagy ötlet méregteleníteni az év végén, így az új évet új lappal kezdheted. Vadiúj, egészséges lappal! ;-)

nöné írta...

Majonéz! Bízom benne, hogy a jövő év egészséges, termékeny (mármint alkotásilag) és harmonikus lesz az egész családom számára.

baboo írta...

Ez az első megjegyzésem itt, de most sem kritizálni szeretnélek -azt teszem eleget élőben is :) - hanem játékra hívlak, dobok Neked egy gógolyót, hogy jobb kedved legyen!