2009. március 22., vasárnap

Még forró...

a sivatagi csoda! Elkészültem ezzel a szép és mutatós kendővel. Nehéz szülés volt! Ennyire talán még egyetlen kendőmet sem gyűlöltem kötni. Megmagyarázni nem igazán tudom, hogy miért, egy-két apróság bizonyára közrejátszott, pl. nagyon sok szem a tűn, nagyon-nagyon hosszú volt a végén már a sor, a szín nem igazán tetszik (szegény ember vízzel főz), ez volt most készleten, a sok gyönyörűségem jövő héten jön haza a gazdihoz, de ezek pl. a Laminariánál és az Ene's scarfnál is megvoltak. Végül is a látvány kárpótol a sok popsizsibbadásért, éjszakázásért. Köszönet Erikának a megvilágosodásért.

Most kivételesen akkor készültem el, amikor Baboo is itthon van, rögtön bele is kontárkodott a blokkolásba, belátom, igaza lett.
Az első két fotó az én tűzésemet mutatja, csak úgy, megszokásból szúrkáltam a tűt, amolyan öreges derékkal. Jött Baboo: "Anya, hogy néz ez ki, a fotón nem ilyen." Elő a leírás, dupla adag gombostű, fiatalabb derék, és a végeredményt a 3. és 4. fotó mutatja. Végül is magának csinálta:o)


Lányok, tűre fel!

28 megjegyzés:

Naomi írta...

Drága Nöné! Nem győzöm elégszer leírni, mennyire fantasztikusan, ügyesen forgatod a tűt!!! Gyönyörű lett ez is, mint minden kendőd!
...megérte a sok küszködést! Csodálatos lett!!!!

Judit írta...

Ez valami csodás lett! Nekem a színe is nagyon tetszik.

ercsu27 írta...

Már alig vártam! :-)

Nagyon szép lett!:-)Szerintem megérte a sok zsibbadást! :-)

A lánynak meg teljesen igaza volt! :-)

Viktória írta...

Szia!
Kötős fórumról vagyok, de ez a kendő gyönyörű, nekem a színe is nagyon tetszik, gratulálok! Milyen fonalból és hányas tűvel csináltad?

Anice kötős blogja írta...

Hali! Megérdemelsz ezer dicsérő kommentet! Szép a színe és a munka is jól mutat, Baboonak igaza volt!

Akkor érdekel még a bird eye, mert holnap megerőltetem magam és leírom szélcsipkéstől, egy próbakötésben, ha szeretnéd?

Clinique-Bogi írta...

Ez valami csoda!

nöné írta...

Anice, már hogyne szeretném! Jöhet minden, ami csak lehet! Most egy kicsit nem kendőben utazok, de aztán iderepülnek a fonalcsodák, és újra kendőzök:o)

Köszönöm, Lányok, nagyon kedvesek vagytok! Irulok-pirolok, nagyon jól esik! Baboo pedig kis ügyes, jó ízléssel megáldva. Bevallom, nem sok türelmem volt az énféle tűzésemhez sem, az övénél meg csak asszisztáltam, és sipákoltam, hogy nem fér ki az ágyra, hova tűzzük ezt a sok csipkét. De megoldottuk.

Viktória: tolnai egyágú gyapjúból 6-os tűvel készült.

bucilla írta...

Nöné! Megérte a fáradozást ez a gyönyörű kendő, nagyon különleges mintája van!

Timici írta...

na tessék, elutazok hétvégére és ilyen csodára jövök vissza, de jóóó!!! csodaszép lett, gratulálok! a színe abszolút passzol egy virágzó sivataghoz;o)
megérte a fáradozást:o)))

Gabella írta...

Nagyon szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ennél többet nem tudok mondani! :)

Melinda írta...

Szépségességes lett!:))) Színestül, tűzésestül, zsibbadásostul!;) Baboonak valóban igaza volt!:)

majonez írta...

Gyönyörűűűűű!!! Az az érdekes ebben a kendőben, hogy mindenkinél más a végeredmény. És jól megnéztem az alsó sávot, a nagy cikk-cakkot leszámítva semmi geometriai nincs is benne. Mert alul olyan szép cirkalmas-romantikusak a bogyós cakkok. Mégis azt mondanám, hogy geometrikus.
Nagyon különleges! És szerintem sivatagi csodához ez tökéletes szín. Babooról meg tudtuk, hogy aranykeze és szuper ízlése van.

Moncsi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Moncsi írta...

Te Gyöngyi! Eddig azt hittem, legalább a sima-fordított szemeket ismerem, de ezek után hogyan kössek bele bármibe?! Áll leesve, gyönyörű lett! /Már küldtem egy megjegyzést, de az szégyenébe eltűnt, :))/

Kriszti írta...

Gyönyörű ez a kendő. Alig találok szavakat rá.

Katica írta...

Teljesen màshogy nèz ki az elso kèt kèpen, mint a màsodik ketton.
Egyèbkènt az a lànyod vette èszre a tuzkodèsi kulonbsèget, aki forditva veszi fel a csipkèket? Akkor nem olyan remènytelen a helyzet!
En meg vagyok ròla gyozodve, hogy èn ilyen gyonyorut ès bonyolultat nem tudnèk kotni.

Jucus írta...

Amindenit! Micsoda narancs gyönyörűség! Nagyon szép!

nöné írta...

Köszönöm szépen, Lányok!

Katica: igen, az a lányom. Ilyet pedig ne mondj, hogy nem tudnál ilyet kötni. Igaz, van benne egy rész, amire az istennek sem tudtam rájönni, de Erika felnyitotta a szememet. Persze, aki tud idegenül, annak picit könnyebb:o)))
Én pedig a mellényről gondolom most azt, hogy nem biztos a sikeres. Ezek a 5x3 szemet, meg 4x2szemet fogyasztások nem igazán a barátaim. De majd megszokom őket.

szarvasandi írta...

eddig csak csendben olvastam, de itt már muszáj megszólalnom:
ez a kendő egyszerűen csodás, szemet gyönyörködtető!!!! elképesztően szép a színe, meg a mindene! gratulálok!!!!!!

nöné írta...

Andi, nagyon köszönöm!

Gabella írta...

Már egyszer megnéztem, de most újra! És nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!! Jaj, nagyon kell kötnöm már egy kendőt!!!!!!!!!!!!!

Gabella írta...

Bocs, csak még egy kérdés!

Viktoria írta, hogy a kötős fórumról van. Hol az a kötős fórum???

nöné írta...

Jártam már egyszer egy kötős fórumon, de sajna nem tettem Kedvencek közé az oldalt, így nem tudok segíteni:o( Talán a Google megmondja:o)

Hát akkor köss egyet!!!

majonez írta...

Akkor most google leszek :) Kötős fórum az indexen. :))

nöné írta...

Ági, ez aranyos:o))) Köszi, esetleg máskor is vállalod? :oDD

majonez írta...

Azért beismerem, hogy a google okosabb nálam, de ameddig a tudományom elér, addig bármikor, örömmel. :o))))

Gabella írta...

Ez jó volt, tetszett! Na az index fórum az a ritka kivétel, ahol nem vagyok regisztrálva! :D

disa írta...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城