2009. május 19., kedd

Kééééész!!!!!!

Végre, valahára elkészültem a csipkeponcsóval! Egy kicsit sokáig készült, néha elhanyagoltam, de két napja nekiveselkedtem, és itt az eredménye. Most épp ázik a kicsike. A mai napot végigmolyoltam a szélcsipkével, de a tegnap este-éjszaka sem volt piskóta. Egy kicsikét kínlódtam az összeállításával, még Erikának is sikítottam, de aztán rájöttem a megoldásra. Hej, ha egyszer ki tudnám nőni azt a hibámat, hogy hamarabb jár a szám-kezem, mint az a kevéske eszem! Amikor kínkődök, nem tudom, hogy a gondolkodó agyamat hova süllyesztem? Férjuram és Tündike csak nevettek rajtam, rohangáltam a nappali és az előszobai tükör között, már mindenki az összeillesztésen dolgozott. Aztán jött a megvilágosodás, és minden ment simán. Éjjel kettőkor felszedtem a szélszemeket, és a többit a mai napra hagytam. Illetve már ama nagy művelet is ma volt:o) Na, mondanom sem kell, hogy a formámat ismét hoztam, 3x veselkedtem neki a szélének, mire ráfogtam, hogy talán így jó lesz.

Blokkolás utáni állapotokról fotó holnap. Ma igyekszem idejében ágyba bújni.
Nagy szolgálatot tett a mai munkában az Erikától bezsákmányolt néhány kötős segédlet illetve a Gabella-féle kötőtű. Nagyon szuper mindegyik:o)))















8 megjegyzés:

ercsu27 írta...

Óóóóó, de szép lett!
Nem is találok szavakat! Gyönyörű blokkolás nélkül is!

nöné írta...

Köszi Erikám! Most blokkoltam, alig várom a holnapot:o)

Csilla írta...

Nagyon szép ez is, csodás ez a minta. Valahol van róla leírás (mármint magáról a mintáról)? Remek pulcsika is lehetne belőle. Még mindig nem találtam meg az igazit a nyári pulcsimhoz.

Kriszta írta...

Csodaszép lett ez is :)

Kati írta...

Nagyon szép!!:) Kíváncsi vagyok nagyon a blokkolás utánni képre is.
Először azt hittem csavartminta, de most már látom, hogy nem:)
Megosztod majd velünk?

nöné írta...

Jövök nemsoká, és felteszem a mintát, csak előtte Férjuramnak felaljazok egy nadrágot:o(((

Melinda írta...

Csodás lett! Gratulálok!:))

Naomi írta...

Gyönyörűségesen szépséges! :O)