2009. augusztus 18., kedd

Ismét egy játék

A múlt hét végén nagyon lóhalálában jelentkeztem Barbinál az 1. blogszülinapja alkalmából meghirdetett játékra. Részletek itt! Olyannyira lóhalálában tettem azt, hogy a saját blogomban elfelejtettem említést tenni eme jeles eseményről! Barbikám drága, ezúton ismételten kívánok Neked sok boldog blogszülinapot, azon kívül a saját születésnapodra pedig kívánok jó egészséget, örömet, boldogságot Kis Családod körében! Légy továbbra is ilyen aktív, és kápráztass el minket sok-sok csodás alkotással!

Most másfél napot itthon leszünk, meg kellett szakítanunk a pihenésünket különféle okok miatt. Aug. 20-án indulunk tovább Kunszentmiklósra egy hatalmas magyarságos rendezvényre. Már nagyon várom! Éééés, lesz még ott valami, vagy inkább valaki, amire már nagyon-nagyon készülök!


5 megjegyzés:

Barbi írta...

Nagyon köszönöm! :D A reklámozás csak egy kérés volt, nem kötelező! :D Jó pihenést nektek! :D

Gabella írta...

Nöné! Bösztörpusztára Gádorosról is rengetegen mennek! Lesz ott egy nő hagyományos magyar kaftánban, ami lila-arany színű, és remélhetőleg a lila-arany karkötőmet fogja viselni! (Meg nyakláncot is, ha elkészülök vele addig!)

nöné írta...

Gabi, és Ti nem jöttök?
A hölgyet meg fogom figyelni! Bár gondolom, nagyon sokan lesznek kaftánban és egyéb magyaros öltözetben. nekem még nincs, majd ott fogunk venni. Férjuramnak pedig most lett kész egy szuper íjászing (az ő méretére szabványt nem gyártanak:o))

Gabella írta...

Mi nem megyünk. De íjász barátaink is ott lesznek Hmvhelyről. Tesóm is szokott menni ilyen "bulikra", de most épp nyaral. Igazából én még nem éreztem úgy, hogy ilyen helyen meg kéne jelennem, de már kezdem meggondolni! :) De most 20-án konkrétan nem is érünk rá, mert anyósom 50. szülinapjára megyünk.

Kriszta írta...

Meghívhatlak egy limonádéra? Kukk be hozzám :)