2010. szeptember 3., péntek

Debrecenbe kéne menni...(3)


Mire feleszméltünk, vége lett a nyárnak. Rövid volt, furcsa volt a maga különleges időjárásával.
Közeledik a szeptember 11., a nagy találkozás időpontja. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én rettenetesen várom, ugyanakkor tele vagyok izgalmakkal. Hatalmas érdeklődés övezi ezt a találkozót, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy jelenleg 21!!!-en vagyunk. Remélem, el fogunk férni. És ami a legfontosabb, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk.

Tegnap este összeállítottam egy kör e-mailt, és szétküldözgettem. Végignéztem Ercsu blogján, magamnál mindkét bejegyzésnél hagyott kommenteket, valamint a levelezéseimet, bízom benne, hogy nem hagytam ki semmit.

Kérem Mindazokat, aki jelezték részvételi szándékukat, de nem kaptak tőlem tegnap este levelet, itt jelezzék, vagy írjanak nekem.

Gyűjtögessétek a kis pakkotokban a csodaságokat!

A tombolakérdés eldöntésére Csilla javaslatára tettem fel egy közvélemény-kutatást a blog jobb felső sarkába:o)

6 megjegyzés:

Cserny Cherry Ildikó írta...

Kedves Nöné-Gyöngyi!
Most vettem észre, hogy szerveződik javában a következő kötős tali. Kedves férjurammal megbeszélem hétvégén és ha még beférek hozzátok, akkor szívesen elmennék én is hozzátok. Mit szólsz mindehhez??? Tudom, hogy még nem ismerjük egymást személyesen, Ercsut és Bucillát ismerem már régebbről és Délkát nem olyan nagyon régről. :)

nöné írta...

Cherry drága, beférsz még, biztos:o) Beszéld meg azzal a Jóemberrel, és gyere, szeretettel látlakm már csak azért is, hogy az ismerőseid listája bővüljön:o)

Anice kötős blogja írta...

Kedves Gyöngyi, nem tudok elmenni sajnos!
majd írok emilt is

zsoka írta...

Legyen szép napotok,és kössetek sok szépséget:-)))

nöné írta...

Anice, nagyon-nagyon sajnálom!

Zsóka: köszönjük szépen!

Cserny Cherry Ildikó írta...

Kedves Gyöngyi!

Borzasztóan sajnálom, de lekell mondanom a találkozásról veletek. A hét elején egy kis balesetem volt, most bokamerevítővel fekszem itthon és az elkövetkezendő hetekben... :((( Nagyon remélem, hogy a következő találkozóra már járóképes leszek és zudunk találkozni.
Jó szórakozást nektek,
puszi Ildikó.