2011. március 24., csütörtök

"Egy jó szó" játék



Eszter játékára szeretném felhívni a figyelmeteket! Igen ritkán játszom, de ezt most bevállaltam, mert különösebb többletmunkát nem igényel, hisz a kedvenceimet szinte minden nap látogatom, így a kommenteléssel már teljesítem is a "feladatot".

Ezúton szeretném megköszönni az eddig kapott kedves szavakat!

9 megjegyzés:

Moncsi írta...

Gyöngyöm! Visszahoztam Neked a "stafétát". Én is jövök majd mindennap Hozzád, de lényegesen kevesebbszer írsz, mint én, viszont akkor igen termékeny napjaidról számolsz be olyan érzékletesen, hogy szerintem azokért a szövegekért Te sem a szomszédba mégy. Pusszantás!


http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Irenka írta...

Gyöngyöm, hoztam neked egy jó szót, és kiegészítem egy virtuális, de igen-igen melegséges öleléssel. eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Jucus írta...

Az a bizonyos jó szó tőlem is jár Neked! Bár nem mindig kommentelek, de sokszor járok Nálad és olyan jólesett, mikor segítettél tanácsaiddal a sapi kötésben! Igaz, nem lett belőle semmi, de pont ez volt Tőled az önzetlen segítség! (Még jövő télen is lehet sapira szükség!:o)

eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Annamari írta...

Én is hoztam egy jó szót Neked :o) A blogodat szeretem már csak magában is, na és az a szeptemberi bocskaikerti nap veletek, az feledhetetlen volt!
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

gromine írta...

Szeretnék én is hozni egy "jó szót " Neked.
Tavalyi kötős nap óta olvaslak rendszeresen.

Gabella írta...

Épp most akartam neked küldeni egy jó szót! :) Küldöm is!

Ez a hozzászólás egy pontot ér neked Eszter "Egy jó szó" játékában!

(Mert szeretek nálad olvasgatni!)

Csilla írta...

Az őszi taliért meg úgy amugy csak azért mert szeretem olvasgatnia blogod, kapsz tólem is egy jó szót: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Szilvia írta...

Kedves Nővérkém, én is küldök Neked egy "jó szót", mert nagyon tetszenek amiket kötögetsz és horgolgatsz, és szeretem olvasgatni a blogodat, mert tudom mi van veled és milyen érdekességekkel foglalkozol.
Puszi: Hugi

eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Macus írta...

Én is hoztam neked egy jó szót, mert szeretek nálad lenni. :))