2009. március 27., péntek

Szomorú várakozás majd ...

Amíg várakozok a tolnai szállítmányomra, ezekkel múlatom az időt. A színes sálacskákkal elég lassan haladok, de nem is csoda, hisz kettőt kötök egyszerre, két végéről támadom a fonalat. Érdekesen alakulnak a színes csíkok benne.







































Ez pedig az előző bejegyzésemben már látott "sivatagi csoda" mohaires változata. Eddig a minta kötésének szeretete megvan, mi sem támasztja ezt alá jobban, mint az, hogy a Yucca Chartot 8x kötöttem le. A kevésbé szerelmetes része majd ezután következik. Hangsúlyozom, majd, mert reményeim szerint ma délután-este már másba böködöm a tűimet:o)
















Nem fenyegetés, de ma még jelentkezem, remélem. Addig is szép napot Mindenkinek!


12 megjegyzés:

Timici írta...

hogy Te miket tudsz, két sálat egyszerre egy tűvel, le a kalappal, majd elárulod hogyan kell, fiúknál nekem is jól jönne;o))
az újabb sivatagi csoda a Tied lesz már?
én is várom a fonalat, talán ma meghozza a posta
(nekem hatalmas szünet van a képek között, nálam van a gond vagy Nálad is így látszik?)

nöné írta...

Timikém, nem ördönögősség ez az egyszerre kétkötés, bár ez a variáció kicsit nehépkesebb, mintha két külön guriga lenne, mert mindig összegabalyodik a fonal. Többek között azért is nem szeretem kötni, de muszáj, mert tutod, a csillagminta nagyon torkos, és két egyformát szeretnék. Nem akarok izgulni, mint a Patonsnál.

A képek távolsága a bejegyzést írva tökéletes, ám a közzétételkor nekem is óriási szünetek vannak, nem győzök szerkesztgetni, sorokat deletézni. Aztán néha kitörlődik a fotó, és sűrű káromkodások közepette újra tölteni kell. Lehet, hogy nem jól tudunk valamit:o)

Ez a sivatagi csoda sem az enyém lesz szerintem, Baboonak van egy hasonló színű báli ruhája, ahhoz gondoltam. Van hozzá anyagából stóla, de ha még egyszer-kétszer felveszi, ezt is megszellőztetheti hozzá. Aztán meg ki tudja?

ercsu27 írta...

Ne sírj, ma tutira oda kell érnie!
Hánykor jár felétek a postás?

nöné írta...

Az attól függ, hogy hord e pénzt vagy sem. Most hó végén lóvé nyista, tehát lassan jönnie kéne. Általában 11 és dél között.

Timici írta...

értem én hogy Neked nem ördöngösség, de egy újszülöttnek minden vicc új:o)
szóval vegyük azt hogy 2guriga, akkor felveszem az egyikből is a szemeket és a másikból is és kötögetem csak 2darabban???
na azt hiszem ezt ki kell próbáljam, mert nagyon úgy érzem hogy értem, aztán meg lehet nem is:o) pedig szuper volna, ha egyszerre haladnék két sállal, és akkor csak egy tűn állna a dolog és nem kettőn;o)
jaj képet kitörölni én is szoktam, meg hónapokig tartott mire megjegyeztem, hogy az utolsónak feltöltött kép kerül előre, de néha mégis elbaltázom és rakosgathatom őket, na akkor szokott elszállni az egész:S

nöné írta...

Ahogy mondod!!!

:o))

Melinda írta...

Ez a két sál egyszerre kötés igen izgalmasan hangzik!:)
A kendőd nagyon baba!:)

nöné írta...

Köszi Melinda! Mikor pakolod már tele a blogodat? Annyira várom már!

Na, most telefonált a férjem, hogy a postáról üzentek, csomagom van. Megyek is mindjárt, csak ezek déltől 1-ig ebédelnek! Még ez is:o)

Jucus írta...

Neked szupergyors kezeid vannak, nagyon ügyi vagy!

Melinda írta...

:))) Hamarosan, kérem, hamarosan! Amint megfejtettem a mit s hogyant...:D
Mondjuk az igaz, hogy ahelyett, hogy azt nézegetném, állandóan errefelé kell járőröznöm, mert mindig történik valami... Valami szééééép!:)))

nöné írta...

Aranyos vagy, hogy ezt mondod!

Melinda írta...

:)) A tények makacs dolgok...;D