2009. április 1., szerda

Kora reggeli püfölés

Én ennyit tudtam így " kora reggel" püfölni:o)

Kipróbálhatjátok itt.


81 words

Speed test

16 megjegyzés:

Moncsi írta...

Éreztem a füstszagot, villámujjú barátném! :))

nöné írta...

:o))) Gyors és gépíró az eredeti szakmám.

Anice kötős blogja írta...

Én ki se mertem próbálni, mert félelmében sírt volna a billentyűzet.

Melinda írta...

Hihi, nem semmi!:) Elsimerésem!

Melinda írta...

Látod, én még helyesen írni sem tudok...:D Na, mégegyszer: e l i s m e r é s e m.

nöné írta...

Köszönöm, látod Melinda ez a jó a számítógépben, hogy javíthatsz, és nincs nyoma.
Mindig is gyors volt a tempóm, bár még anno mechanikus gépeket püföltünk, a csuklón elég takarosan kiakadt, de jó voltam. Jártam versenyekre is, csak az elgépeléssel voltak gondjaim, sokszor félrekalandoztak az ujjaim:o)

Gabella írta...

Azta, nagyon profi! :)

Gabella írta...

Mi is mechanikuson kezdtünk tanulni, nekem a kisujjam lett görbe tőle. Majdnem meg is buktam elsőben! Szerencse, hogy mi nem érettségiztünk gépírásból, viszont jó, hogy megtanultam!

nöné írta...

Én érettségiztem, mert nekem ez volt a szakmai tantárgyam, meg a gyorsírás, és az orsz nyelvű gépírás. Na, ezt már nem tudnám, mert a cirill írógépen a klaviatúra egész más, mint a miénken.
A gyorsírást is szépen elfelejtettem, pedig az nagyon szuper dolog, a főiskolán de sokszor jól jött volna!

Melinda írta...

Persze, a szgépen már minden sokkal könnyebb. Én nagyon irigylek mindenkit, aki tud gépírni, nagyon hasznos dolognak tartom. Szerintem tanítani kellene a suliban, az ember már úgysem nagyon létezhet gép nélkül...

Naomi írta...

Szuper volt egy kis gyakorlás, bár a nyomodba sem érek! :o)
Érettségi után végeztem el egy Irodavezetői tanfolyamot, ott 3 hónapig tanultunk vakon 10 ujjal gépírni. Gyorsírás nem.
Teljesen az alapoktól, minden mozdulatot annak rendje és módja szerint!
Büszke vagyok rá, hogy a csoportban a leggyorsabb voltam...:o) a vizsgán kaptunk egy ismeretlen szöveget, 10 percünk volt rá, és az ment át, aki 1800 leütést produkált, persze hibahatárokkal. Nekem 2358 lett! Olyan boldog voltam...!!! :o))

Azóta is így írok, bár nem eleget...szuper volt ez a kis gyakorlás, de bevallom, hogy 43 szót, 256 leütést sikerült az 1 perc alatt! Bőven mögötted kullogok, tudom, de ahhoz képest, hogy azóta így nem mértem le, örülök az eredménynek! :o))

nöné írta...

Nagyon szép eredmény ez, Noémi, előástam az érettségi bizimet, én akkor 3270 leütést produkáltam, de sajna csak 4-es kaptam, mert az 5 pontos hibahatárt átléptem, nekem 6
volt. Azért ehhez hozzátartozik, hogy mi 4 éven keresztül "fokoztuk a sebességet" (ez szakkifejezés). Elsőben megtanultunk vakon gépelni, és aztán 3 évig csak vertünk, csak vertünk, mindenféle dühünket a klaviatúrán éltük ki. Szegény írógépek, és szegény kezeink. A legjobb mégis az volt, amikor jó kis zenére ütemesen ment a gépelés. Hát itt sebességfokozás az nem volt, de legalább élveztük a gépírás órát:o))

Névtelen írta...

Azt aaaa..... nem semmi :) És még te mondod nekem, hogy ügyi vagyok??? A tied viszont eszméletlen jóóóóóóó!!!!! Csak gratulálni tudok neked, le a kalappal! :)

Névtelen írta...

Nagyon jò eredmènyed van, az enyèm 41 lett. Amatőőőőőőr! (Màrmint èn)
A Bethlenbe jàrtàl?

nöné írta...

Igen.

Timici írta...

én is kipróbáltam:o))) nagyon tetszik ez a játék!
én sosem tanultam gépelni, de már gyerekként nagyon tetszett, kaptam is egy nagykocsis írógépet mikor anyumék gyárában kiszanálták, aztán persze otthon már nem volt olyan izgi mint anyunál a gyárban:D