2009. április 26., vasárnap

A legújabb imádnivalók

Tudom, kissé szokatlan dolog egy kötött dolgokkal foglalkozó blogban ilyen képeket mutogatni, de azt gondoltam, megosztom Veletek az éppen aktuális kis imádnivalóimat.

Ilyenek vagyunk 2 naposan:
















Nagyon nehéz a világra jövetel:

















10 megjegyzés:

Melinda írta...

Juj, de cuki kis pelyhesek!:)))

Naomi írta...

Imádnivaló pelyhes apróságok!!!

Fabrikák írta...

jaj de édesek mikek ezekek?

nöné írta...

Az első képen sok kicsi liba és egy kiskacsa, a második pedig egy már megszületett és egy fejecskéjét kidugó, születni készülő kiskacsa.

Moncsi írta...

Jó tanács a krémeshez:

Nagyon tartsd be az előírt mennyiségeket, nem baj, ha folyik, mikor kikeverted, és a fehérjehabot ne vegyítsd el teljesen, ott lesz a hab, majd csak figyeld meg. Csütörtökön készítettem, és még jobb lett, mit elsőre.Kell neki a 20 perc teljes "gőzzel", gázzal, kinek mi van,és utána a 70 perc is jót tett vele takarékon. Ha pedig kiüt a sok tojásos-tejes, akkor nincs mit tenni, hiába finom, ne kínozd magad.

Névtelen írta...

Eloszor tegnap irtam ide egy megjegyzèst, hogy de aranyosak ezek a kiskacsàk, ès nem birtam elkuldeni, nem fogadta be a gèp. :-(
Aztàn kèsobb vègiggondoltam a kacsalèt minden fàzisàt, a totyogòs kortòl a fazèkig, ès nem irigyellek majd mikor màr nagyobbak lesznek (az Armageddon semmi hozzàjuk kèpest).
Az ünneprontò voltam.

Abile írta...

Nagyon jó, hogy megosztottad velünk ezeket a képeket. Az ember rögtön ellágyul és mosolyra húzódik a szája, ha nézi ezeket az apró kis pelyhes lényeket! :o))

Amanda írta...

Aranyosak nagyon, nálunk minden tavasszal vannak ilyen és ehhez hasonló pelyhes, tollas, csipogó, totyogó apróságok. De minden tavasszal elájulok, annyira bájosak.

Anice kötős blogja írta...

Édesek, a gyerekkoromra emlékeztet. A nagyiéknál, mindkét helyen voltak kacsák és libák.

Névtelen írta...

Tényleg nagyon helyesek. Én is csak a szabolcsi rokonoknál találkoztam velük élőben.