2009. június 2., kedd

Játék




















http://goldenagepaintings.blogspot.com/

Kinga játékra hívott, ami csupán annyi, hogy mondjunk magunkról 7 tulajdonságot, hogy megismerjük egymást itt a blogvilágban, majd adjuk tovább a felkérést további 7 blogbarátnőnek.
Nem kis fejtörést okozott, hogy mit is írjak magamról röviden, illetve kinek passzoljam tovább. Lássuk, milyen is vagyok:

1. Életem értelme a családom, a két Nagylányom. Nagyon büszke vagyok Rájuk, pedig tulajdonképpen semmi kiemelkedőt nem tesznek, csupán jól tanulnak, szófogadó, rendes, illemtudó gyerekek, ami valljuk meg őszintén, a mai világban lassacskán ritkaságszámba megy.

2. Nehezen teremtek kapcsolatot, pedig 14 évig hivatalnok voltam egy kis faluban, és abből adódóan minden percemet az ügyfelekkel való kommunikáció tette ki. Bár a főiskola 4 éve sokat lendített rajtam ezen a téren.

3. Újra felfedeztem magamban a kézimunka iránti szeretetet és vágyat, ami annak köszönhető, hogy a hivatalnoki életemet feladva itthon dolgozom, és az időmet úgy osztom be, ahogyan a legjobb nekem.

4. Mint mindenki, sajnos én is rendelkezem néhány rossz szokással, többek között elég sokat dohányzok; képes vagyok egy kézimunkáért napokig elhanyagolni egyéb teendőimet (főzés, mosás kivételével).

5. Rossz tulajdonságaim: hamarabb jár a szám-kezem, mint az eszem; magam észre sem veszem, de "pofákat" vágok, ha valami nem tetszik; ha rossz a kedvem, még az élő fába is képes vagyok belekötni.

6. Nagyon szeretek olvasni, de ezt mostanában elhanyagolom, ugyanis nehezen tudok egyensúlyt teremteni a kötelesség és többféle kikapcsolódás között (pl. másfél nap alatt olvastam el a Twilight-ot és a New Moon-t, és megnéztem a filmet is).

7. Nagy-nagy vágyam, hogy egyszer eljussak a családommal Görögországba.

Akiknek a játékot továbbadom:
Kati
Kriszta
Mariska
Csipcsilla
Melinda
Christine
Jucuu

18 megjegyzés:

Kriszta írta...

Megkaptam, köszönöm szépen, igyekszem minél gyorsabb lenni :)

Abile írta...

Mennyi mindent megtudhattunk rólad! Köszönjük! :o)

Csipcsilla írta...

Szia Nüné!

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám!!
Napok óta készülök írni, mert nem voltam tétlen ezidáid, csak a gép elé nehéz leülnöm!

Hamarosan jelentkezem!

Monika írta...

Jé! Másmilyennek gondoltalak!!!!:)
Látom pont jó képet raktak fel a festős blogon.:)))))Nagyon passzol!

Jucuu írta...

Köszönöm én is a meghívást a játékra!

nöné írta...

Mammka kedves, remélem, azért nem okoztam nagyon nagy csalódást:o)A festmények pedig csodásak!

Christine írta...

Köszönöm, hogy gondoltál rám:) Úgy emlékszem, már körbement egyszer ez a kördés és írtam is rá, sebaj, majd azt is belinkelem és írok hozzá másik 7 dolgot:)

nöné írta...

Igen, emlékszem, énrám akkor nem volt kíváncsi senki (még kezdő voltam a blogvilában). De jó ötlet, mert így több dolog kiderül Rólad:o)

Névtelen írta...

Olvasod a twilight sorozatot? Óó, akkor nem fogsz kötni egy darabig...:) Még ott a többi könyv, 2,5! :)

Jó olvasni, hogy milyen rendben van az életed, örülök neki.

nöné írta...

Ági, hogy van ez. Mind a 2 könyvet elolvastam! Van több is?
Ma este a filmet akarom újra megnézni Ágimmal, ma jön haza, egy vizsgahullámnak vége.
Aranyos vagy, amit az életemről mondol. Igen, azt hiszem, rendben vagyok. És most Téged nem irigyellek, ismerős érzés, amikor az ember hosszú otthonlét után újra munkába áll. Én ráadásul vadi új helyen kezdtem, érdekes volt. Végül is 14 évig kitartottam ott.

Lonci írta...

Szia Nöné! Köszönöm a látogatást:))

Barbi írta...

Úgy örülök, hogy eltaláltam hozzád a te Baboodon keresztül! És mennyi mindenben hasonlóak vagyunk! :DDD Gőzerővel készül ám a meglepetésem ügyes lányodnak, annyi szépséget kaptam tőle, alig várom, hogy viszonozhassam! :))

nöné írta...

Barbikám! Én szoktalak ám olvasni Téged, és gyönyörködöm mindig csodaszép Kismanódban! Gyönyörű dolgokat készítel! Hozzáértője nem vagyok a Te technikáidnak, de ígérem, ezen túl legalább egy "gyönyörű" vagy "csodaszép" komment el fog hangzani a klaviatúrámból:o)

Barbi írta...

Egyébként én is jártam már nálad azelőtt is, hogy megtudtam volna, Baboo anyukája vagy. Nagyon tetszett például a kék poncsód! Igaz, én sem írtam kommentet, de majd én is fogok. :)

Melinda írta...

Szia Gyöngyi!:) Azért csak ideértem... Nem nagyon voltam on-line az elmúlt napokban, gőzerővel ovis vásárra készülődés volt.
Köszönöm, hogy gondoltál rám!:x

Naomi írta...

Fogadd sok szeretettel tőlem ezt a díjat! Részletek, nálam! :o)

nöné írta...

Nagyon szépen köszönöm, meghatott!

Christine írta...

Ági úgy látom, még nem felelt a kérdésedre. A Twilight sorozatnak összesen 4 része van:) A következő magyarul ősszel fog megjelenni.